Topkwaliteit beveiliging zonder het hoge prijskaartje

Bestel vandaag en betaal geen €60,- maar slechts €29,97 plus GRATIS verzending!

Jan de V.
Jan de V.
Lees verder
⭐⭐⭐⭐⭐ "Deze mini camera is echt top! Ik kan mijn huis in de gaten houden, zelfs als ik op reis ben. De installatie was een eitje en de beeldkwaliteit is uitstekend. Echt een aanrader!"

Topkwaliteit beveiliging zonder het hoge prijskaartje

Bestel vandaag en betaal geen €60,- maar slechts €29,97 plus GRATIS verzending!

Jan de V.
Jan de V.
Lees verder
⭐⭐⭐⭐⭐ "Deze mini camera is echt top! Ik kan mijn huis in de gaten houden, zelfs als ik op reis ben. De installatie was een eitje en de beeldkwaliteit is uitstekend. Echt een aanrader!"

Niet goed? Geld terug!

Twijfel je na je aankoop over het product? Geen zorgen, stuur hem terug binnen 30 dagen en dan krijg je gewoon je geld terug van ons!

Gratis verzending

Het product wordt gratis verzonden via PostNL of DHL, ook naar België!

7-daagse klantenservice

Onze klantenservice werkt iedere dag om vragen te beantwoorden. Heb je een probleem of vraag? Wij zijn er voor je!

100% veilig betalen

Betaal veilig met iDeal via je eigen bank, VISA, Mastercard, of American Express!

Geweldige prijs-kwaliteitverhouding - 5x goedkoper dan vergelijkbare beveiligingscamera's.

Ontdek een geweldige beveiligingscamera die goed is voor je portomenee!

Het beste van alles is dat deze camera maar liefst 5x goedkoper is dan andere beveiligingscamera's. Je krijgt topkwaliteit beveiliging zonder je geld op te maken!

Met deze camera kun je nu je ruimte beschermen zonder je zorgen te maken over de kosten. Geweldig, toch?

Live beelden bekijken vanaf elke locatie of opslaan op een SD-kaart

Ontdek een geweldige beveiligingscamera die je live beelden laat bekijken waar je ook bent! Je kunt zelfs de opnames opslaan op een sd-kaart.

Zo kun je altijd teruggaan en zien wat er is gebeurd.

Of je nu thuis bent of buiten, met deze camera houd je alles in de gaten en kun je de beelden altijd bekijken wanneer je maar wilt.

Gemakkelijk en snel geïnstalleerd - Geen gereedschap nodig

Ontdek een handige beveiligingscamera die je supermakkelijk kunt installeren zonder gereedschap!

Het is zo simpel dat je het zelf kunt doen. Geen gedoe met moeilijke installaties of ingewikkelde stappen.

Met deze camera kun je snel aan de slag en je ruimte beveiligen zonder gedoe. Zo ben je binnen no-time klaar om te zien wat er allemaal gebeurt!

Dag en nacht volledige bewaking

Ontdek het verbazingwekkende nachtzicht van deze beveiligingscamera! Zelfs als het helemaal donker is, kun je nog steeds alles duidelijk zien.

Dankzij de speciale nachtzichttechnologie maakt deze camera heldere video's, zelfs in totale duisternis. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken over wat er 's nachts gebeurt.

Je kunt met een gerust hart slapen, wetende dat de camera waakt over je ruimte en alles registreert.

Productspecificaties:

- Afmetingen product: 3.5cmx4.5cmx4.5cm
- Materiaal: Aluminium
- Gewicht camera: 27 gram
- Hoogste resolutie: Full HD 1080P
- Batterij werktijd: +- 60 minuten
- Geheugenkaart: tot 128GB (niet inbegrepen)
- Camera bereik: Hoek van 150graden
- Nachtvisie: Ja - infrarood lampen
- Applicatie geschikt voor: Android en iOS
- Geschikt voor: binnen en buiten

Pakket bevat:

- 1x iPuck™ 1080P Full HD Wifi Camera
- 1x Magnetische houder
- 1x 3M Bevestigingstape
- 1x USB kabel
- 1x Handleiding

Een greep uit onze reviews...

We hebben al meer dan 6.700 klanten mogen helpen en met groot succes! Van de 365 beoordelingen zijn wij beoordeeld met een (4.9/5).

5/5

"Ik gebruik de iPuck Full HD Mini Camera als een soort nanny-cam voor mijn kinderen en ik moet zeggen, het stelt me echt gerust. De nachtzichtfunctie is geweldig, ik kan altijd zien wat er gebeurt, dag of nacht."

Marieke van H.

5/5

"Ik was verbaasd hoe gemakkelijk het was om deze camera te installeren. Het magnetische ontwerp is briljant en maakt het plaatsen zo simpel. De app werkt prima en het feit dat het ook werkt zonder wifi is echt handig."

Pieter B.

5/5

"Ik kocht de iPuck camera voor mijn kantoor en ik ben er erg blij mee. De beeldkwaliteit is top, en het geeft me vrede om mijn zaak te kunnen controleren vanuit huis. Het vermogen om me te waarschuwen bij beweging is ook een groot pluspunt."

Femke S.

We geven je ons woord

Elk lid van het Koopje team heeft onophoudelijk gestreefd om je een product te geven waar je trots op kunt zijn. We willen dat je enthousiast bent over ons product en het aan iedereen om je heen toont. Mocht je echter om welke reden dan ook niet volledig tevreden en blij zijn met het product, beloven we je een 100% teruggave van je aankoopbedrag! Hoewel we je verzekeren dat dit niet het geval zal zijn, dus winkel gerust verder zonder enige twijfel.

Veelgestelde Vragen

Ja, met onze iPuck™ Full HD Mini Camera kun je overal ter wereld jouw huis in real-time in de gaten houden. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding.

De iPuck™ camera levert uitstekende beeldkwaliteit met Full HD 1080P resolutie. Dit zorgt voor scherpe, duidelijke beelden die je niet mist wat er gebeurt.

Ja, de camera is uitgerust met 6 infrarood lichten voor heldere beelden in lage lichtomstandigheden. Dit maakt het ideaal voor nachtbewaking.

Nee, met zijn sterke magnetische adsorptie, is de camera makkelijk te installeren op elk ijzeren oppervlak. Het vereist geen bedrading of plug-in, wat het installatieproces zeer eenvoudig maakt.

De camera komt met een ingebouwde 240mAh oplaadbare batterij die een paar uur kan meegaan. De camera ondersteunt echter ook opnames tijdens het opladen, dus je kunt het gewoon aangesloten houden voor continu gebruik.

Ja, de iPuck™ Full HD Mini Camera is zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik, waardoor je flexibel bent in waar je hem wilt plaatsen.

Ja, onze camera is uitgerust met een slimme bewegingssensor die je onmiddellijk een melding op je telefoon stuurt wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Ja, de iPuck™ camera ondersteunt Micro SD-kaarten tot 128GB (niet inbegrepen) voor opslag van videobeelden.

Ja, je kunt onze speciale app downloaden en op je Wi-Fi-router configureren om overal toegang te krijgen tot de live beelden van de camera.

Ja, onze camera beschikt over hotspots, zodat hij ook kan opnemen zonder Wi-Fi: steek gewoon een SD-kaart in en zet hem aan, de mini WiFi-camera zal automatisch HD-videobestanden op de sd-kaart opnemen. Het kan zelfs video’s opnemen als het netwerk offline is.

Topkwaliteit beveiliging zonder het hoge prijskaartje

Bestel vandaag en betaal geen €60,- maar slechts €29,97 plus GRATIS verzending!