Winkelmand
DE LEUKSTE KOOPJES TEGEN DE BESTE PRIJZEN

Review policy

Wij gebruiken Loox, een webgebaseerde toepassing die een online beoordelings- en marketing oplossing biedt, om beoordelingen op onze website te verzamelen, te verkrijgen, te verwerken en weer te geven.

Wij kunnen automatisch beoordelingsverzoeken via Loox versturen naar klanten van wie wij weten dat zij producten rechtstreeks van onze website hebben gekocht. Dit stelt ons in staat om de betrouwbaarheid van de beoordeling te verifiëren met behulp van technische middelen, zoals het e-mailadres van de klant. Reviews die rechtstreeks via dergelijke verzoeken worden ingediend, worden gemarkeerd als “Geverifieerde aankoop” en de volgende verklaring wordt weergegeven op de interface waarop de review wordt gepubliceerd: “Deze recensie is verzameld van een geverifieerde klant die dit artikel heeft gekocht”.

Als een klant een beoordeling rechtstreeks via onze website indient, wordt de beoordeling niet gemarkeerd als geverifieerd en wordt de volgende verklaring weergegeven op de interface waarop de beoordeling wordt gepubliceerd: “Deze recensie is geschreven door een bezoeker van de website”.

Reviews kunnen ook worden geïmporteerd in Loox vanaf een externe bron. Voor geïmporteerde recensies wordt de volgende verklaring weergegeven op de interface waarop de recensie wordt gepubliceerd: “Deze recensie is geïmporteerd van een externe bron”.

We kunnen reviews die rechtstreeks via onze website zijn ingediend en geïmporteerde reviews verifiëren met behulp van redelijke en proportionele methoden, zoals door te vragen om geldig bewijs dat de klant het product daadwerkelijk heeft gebruikt of gekocht. In deze gevallen, als we een beoordeling markeren als “Geverifieerde aankoop”, zal de volgende verklaring worden weergegeven op de interface waarop de beoordeling is gepubliceerd: “Deze beoordeling is gemarkeerd als geverifieerd door de winkeleigenaar”.

Klanten kunnen kiezen hoe ze de beoordeelde producten beoordelen op basis van een cijfer tussen 1 en 5. De gemiddelde score van de beoordelingen wordt berekend met behulp van een eenvoudig wiskundig gemiddelde, dat vervolgens wordt afgerond tot een halve of hele ster met behulp van standaard afrondingsregels. De gemiddelde score van de beoordelingen is inclusief de beoordelingen waarvoor klanten toekomstige inkoopkortingen ontvingen door een foto of video aan hun beoordeling toe te voegen.