Ontvang vandaag nog uw 60% korting!

5 redenen waarom zijslapers dit kussen gebruiken om rug- en heuppijn te verlichten

Hier zijn de top vijf redenen waarom mensen kiezen voor dit door een arts ontworpen kussen in plaats van de gebruikelijke gewoonte om kussens tussen hun benen te plaatsen voor verlichting van rugpijn en ischias.

1

Vermindert rug- en ischiaspijn vanaf de eerste nacht

Naar schatting 23% van de volwassen wereldbevolking heeft chronische rug- en ischiaspijn als gevolg van een slechte slaaphouding. Het KneeBuddy kniekussen is ontworpen om de natuurlijke uitlijning van uw heupen en bekken tijdens het slapen te behouden, waardoor de algehele uitlijning wordt verbeterd en de druk op ontstoken ligamenten, spieren en zenuwen die ongemak veroorzaken wordt verlicht.

2

Blijft op zijn plaats en behoudt zijn vorm

In tegenstelling tot oversized of volumineuze kussens die een barrière vormen tussen u en uw partner, is KneeBuddy ontworpen om zijn vorm te behouden en de hele nacht op zijn plaats te blijven, zodat u comfortabel en ononderbroken kunt slapen terwijl u zich vrij kunt bewegen.

3

Vermindert druk op heupen

KneeBuddy houdt uw knieën netjes op elkaar gestapeld en voorkomt lastige krommingen van de wervelkolom. Dit ondersteunt de natuurlijke uitlijning van uw wervelkolom en vermindert de belasting op uw heupen wanneer u beweegt in uw slaap.

4

Verbetert de bloedsomloop

Als u wel eens wakker bent geworden met tintelende ledematen, pinnen en naalden of gezwollen benen, kan dat te wijten zijn aan een slechte bloedsomloop. KneeBuddy tilt uw benen boven het niveau van uw hart om de bloedcirculatie 's nachts te bevorderen en spataderen te helpen voorkomen.

5

Het is gemaakt door artsen

Het KneeBuddy kniekussen is ontwikkeld door artsen met de focus op optimale ondersteuning en comfort. Het innovatieve ontwerp is gericht op het verlichten van ongemakken die gepaard gaan met een slechte slaaphouding en richt zich specifiek op problemen met de rug, heupen en knieën.

Beoordelingen Van Klanten

4.9/5 sterren

Pijnstillende magie

Dit kussen heeft mijn slaapkwaliteit enorm verbeterd. Je voelt direct de ontlasting van je onderrug door de afstand die dit kussen biedt. 200% beter dan proberen kussens te gebruiken! Precies de juiste dikte en zacht

Diana F.

Wonderbaarlijk comfort bereikt

Dit is voor mij een redder in nood geweest. Ik ben 72 en heb zowel een slechte knie als een slechte heup, maar dit kussen is een complete redder in nood. Het is stevig en ik kan comfortabel slapen. Ik kan me vrij bewegen. Een echte aanrader!

Andre F.

Ergonomisch ontwerp

Mijn fysiotherapeut raadde me dit aan om te helpen met de uitlijning van de wervelkolom en het bekken, omdat ik een zijslaper ben die het grootste deel van de nacht gedraaid slaapt. - Ik slaap er de hele nacht mee en het doet zijn werk. En het is nog comfortabel ook.

Laura S.

Klaar om het ongemak te vergeten? Omarm pijnvrij slapen met KneeBuddy Kniekussen

ONTVANG JE EXCLUSIEVE KORTING HIERONDER!

Herontdek het plezier van pijnloos slapen en welzijn met het KneeBuddy Kniekussen. Dit wetenschappelijk ontworpen kussen van traagschuim pakt met succes de ergste pijnpunten aan - pijn in de kniegewrichten, rugpijn, nekpijn en ischias. Niet meer midden in de nacht wakker worden van de pijn. Herwin uw leven van chronisch ongemak.