HOME     TRENDING     LIFESTYLE      SHOP      

INTERVIEW

Linda (44): 'Ik viel van de trap en brak mijn been'

“Een ongeluk zit in een klein hoekje” is een uitspraak die je vast wel eens gehoord hebt. In deze rubriek vragen wij een van onze vaste lezers om hun ervaring met een koopje product te delen. 

Vandaag deelt Linda hoe zij er toe kwam om bij koopje te bestellen:

" Iedereen lag al te slapen"

Die avond ging als laatste naar bed. Mijn man en kinderen lagen al te slapen en ik sloot het huis af en deed de vaatwasser aan.

Ik lag net lekker in bed, toen ik plotseling iets beneden dacht te horen.
Je kent het wel, eerst denk je: “ik verbeeld het me”, maar je ligt daarna toch niet lekker meer.  

Ik ging zachtjes uit bed en luisterde ondertussen aandachtig. Er was nogmaals een gerommel, alsof er iets was omgevallen. Mijn gedachten gingen met me op de loop terwijl ik me afvroeg wat het zou kunnen zijn.

Ik ging voorzichtig de gang op, het maanlicht dat door het raam op de overloop viel, voelde vertrouwd en tegelijkertijd een beetje spookachtig aan.

Ik opende het traphekje dat ik elke avond braaf dicht deed voor onze kinderen (zodat ze niet van de trap zouden vallen) en daalde de trap af. De spanning voelbaar in mijn buik, wat als er iemand in ons huis staat met een mes? Wat ga je doen dan Linda in je ééntje? 

Halverwege de trap realiseerde ik me dat ik de ganglamp aan had moeten doen, maar ik had geen zin om terug naar boven te gaan.

"Ik voelde mezelf naar voren tuimelen"

Mijn verbeelding begon met me op de loop te gaan terwijl schaduwen en vormen zich voor mijn ogen vormden.
Ondanks mijn zenuwen pushte ik mezelf om door te gaan en me niet aan te stellen. “Je bent een volwassen vrouw, stel je niet aan!” sprak ik mezelf toe in mijn hoofd.
Maar het was op dat moment dat mijn voet iets raakte, iets dat daar niet hoorde te zijn.

Met een schok verloor ik mijn evenwicht en voelde ik mezelf naar voren tuimelen. Er was geen tijd om me vast te houden aan de trapleuning.
Mijn val was abrupt en pijnlijk, een luid gekraak vulde de lucht toen ik mijn been raakte. Een scherpe pijn schoot door me heen en ik wist meteen
dat dit ernstig was.

Ik lag daar onderaan de trap, omringd door duisternis en pijn, en kon niets anders dan naar mijn gebroken been staren.

Mijn man schrok wakker van het lawaai en mijn gegil en hij deed de lamp aan.
Op dat moment wenste ik dat ík gewoon het lichtknopje had aangedaan.
Mijn ongeduld en nieuwsgierigheid om snel naar beneden te gaan zonder het licht aan te doen, hadden me in deze situatie gebracht.

De ambulance kwam, en mijn been werd in het gips gezet. 
6 weken was ik er zoet mee. Toen ik met mijn gipsbeen op de bank lag ging ik opzoek naar een manier om ervoor te zorgen dat dit nóóit meer zal gebeuren!

"Hoe vaak doe je wel niet even iets in het donker?"

Snel even naar de wc ‘s nachts, even iets uit de keuken pakken, uit de kelderkast, wanneer je thuiskomt in het donker en vergeten bent een lampje aan te doen. 
Het gebeurt vaker dan je denkt!

De volgende dag heb ik gelijk de Lumilite besteld bij koopje.  Deze lamp gaat aan door middel van een bewegingssensor zodat ik nooit meer in het donker van de trap af ga!

Het geluid dat ik hoorde? 
Ik ben er nooit achter gekomen wat dat nu geweest is. Het was in ieder geval géén man met een mes! 

Voorkom ongelukken

Wil jij nu voorkomen dat je net als ik je been breekt omdat het te donker is op de overloop, bij de voordeur, in je keuken, de caravan, de garage of waar dan ook?
Bestel dan de Lumilite vandaag nog. Hieronder vind je een korte uitleg over de Lumilite.  

Wil jij je ervaring met een koopje product delen? Stuur dan een email met je verhaal en een aantal foto’s van jezelf naar: [email protected]

Vandaag 1+1 gratis! Betaal geen €50,- maar slechts €24,97 voor 2 Lumilite LED strips!

Een instant make-over van je interieur

LUMILITE™ LED Sensor Verlichting is voor iedereen die het vervelend vindt om in het donker naar de lichtschakelaar, maar ook voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke en stijlvolle manier om extra verlichting toe te voegen aan het interieur zonder te hoeven prutsen met bedrading of gereedschap.

De lampen worden geleverd met magnetische plakstrips zodat je de lampen eenvoudig op elke gewenste plek kunt bevestigen.

Perfect onder keukenkastjes, kledingkast, in de hal, de overloop, het toilet of langs de bedrand om automatisch donkere ruimtes te verlichten zonder te hoeven zoeken naar een lichtknop.

Eenvoudig te installeren en te gebruiken zonder gereedschap of bedrading

Met de LUMILITE™ LED Sensor Verlichting hoef je geen gereedschap of bedrading te gebruiken! Het installeren is super eenvoudig en kan zonder enige moeite gedaan worden dankzij de ingebouwde magneet en meegeleverde magneetstrips.

Je hoeft enkel de lamp op te hangen en aan te zetten, en de automatische sensor doet de rest. Geen ingrijpende verbouwingen, geen gedoe met bedrading - gewoon eenvoudige verlichting voor jouw huis!

Keuze uit 3 verschillende lichtkleuren

Met de LUMILITE™ LED Sensor Verlichting kun je altijd het juiste licht creëren voor elke gelegenheid.

Kies uit 3 verschillende lichtkleuren, wit voor een heldere werkomgeving, neutraal voor een ontspannen sfeer en warm wit voor een gezellige avond.

Geen enkel moment zal meer hetzelfde zijn met deze veelzijdige verlichting.

Kies de sensor stand die bij jou past!

Kies de stand die bij jou past! Of je nu een sfeervolle nachtrust wilt creëren met de nacht sensor mode of altijd zichtbaarheid nodig hebt met de always on mode, met de LUMILITE™ LED Sensor Verlichting kun je het aanpassen naar jouw wensen.

En met de all-day sensor mode wordt het nog makkelijker, want dan reageert de lamp automatisch op bewegingen.

Nooit zoeken in donkere kasten of thuiskomen in een onverlichte ruimte.

Vandaag 1+1 gratis! Betaal geen €50,- maar slechts €24,97 voor 2 Lumilite LED strips!