Krijg Nu 50% Korting op de Safekey – Jouw Redder in Nood!

Weet jij hoe je jezelf en eventueel je kinderen uit de auto kunt bevrijden wanneer je auto in brand vliegt of in het water belandt?

Iedereen kan zich dat angstaanjagende gevoel wel inbeelden, vastzitten in een auto na een ongeluk terwijl je auto in brand staat of zinkt, zonder snel een uitweg te zien terwijl elke seconde telt. 

De waarheid is dat de meeste traditionele veiligheidshamers, die we allemaal kennen, helemaal niet werken op de ramen van auto’s die na 2005 zijn gebouwd. Daarom heb je de Safekey nodig.

Vraag het aan elke brandweerman, politieagent of reddingswerker – en zij zullen je vertellen hoe belangrijk het is om altijd een werkende veiligheidstool bij de hand te hebben. Veel traditionele veiligheidshamers zijn praktisch nutteloos in moderne auto’s, maar de Safekey is ontworpen om effectief te werken op alle autoramen, zelfs die van na 2005.

De Safekey is een compacte, krachtige veiligheidstool die je helpt ontsnappen wanneer elke seconde telt. Hij past aan je sleutelhanger of is binnen handbereik op je portier of dashboard te bevestigen

Iedereen kan de Safekey gebruiken; je hebt niet veel kracht nodig om je gordel door te snijden of het raam te breken. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat de Safekey eenvoudig te hanteren is, zodat je in een noodsituatie snel en effectief kunt handelen.

Veiligheidsprofessionals en autodeskundigen raden de Safekey sterk aan. Hij is getest en goedgekeurd onder alle omstandigheden en staat bekend om zijn betrouwbaarheid.

Zo reageerde Ellie Lust, voormalig politieagent en bekend van het programma 112 vandaag, geschokt toen ze in een live uitzending tot de conclusie kwam dat ze niet in staat was het autoraam te breken met een traditionele veiligheidshamer.  

Bron: RTL - 112 Vandaag

“De Safekey is een essentieel hulpmiddel dat elke bestuurder bij zich zou moeten hebben. Het kan letterlijk levens redden tijdens een ongeval.”

De Safekey is oorspronkelijk ontwikkeld voor gebruik door reddingswerkers om hen te helpen snel en efficiënt mensen te redden uit benarde situaties. Dankzij de bewezen effectiviteit en betrouwbaarheid is deze krachtige veiligheidstool nu ook beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Of je nu een ervaren bestuurder bent of net begint, met de Safekey ben je altijd voorbereid op onverwachte noodsituaties.

Het is vermeldenswaard dat er dagelijks massaal bestellingen worden geplaatst door politieafdelingen, brandweerkorpsen en reddingsdiensten. Bovendien heeft Koopje.com, de enige officiële reseller van de Safekey in de Benelux, een geweldige korting van 50% aangekondigd op elke bestelling voor nieuwe klanten.

Klik hier om je Safekey te bestellen met 50% korting 

De vraag naar de Safekey is enorm en de voorraad is beperkt. Grijp nu je kans om jezelf en je dierbaren te beschermen met een exclusieve korting van 50%. Bestel vandaag nog en ontvang gratis verzending.

Mis deze zeldzame kans niet!

© Copyright 2024. Alle rechten voorbehouden