DE LEUKSTE KOOPJES TEGEN DE BESTE PRIJZEN

4 tips om je kans op succes te vergroten!

Hoe vergroot je je kans op succes?
Maar euh.. Wat is succes eigenlijk?

Goede vragen! Wat succes inhoudt is per persoon verschillend.Van Dale omschrijft succes als ‘goede afloop, uitkomt of uitslag’ en ‘iets dat goed afloopt’. Dus kort gezegd: Een goed resultaat. 

Ik ging opzoek naar tips en trucks over hoe ik succes naar me te kan trekken. 

Een ding is me opgevallen tijdens mijn onderzoek naar succes:
Wat alle succesvolle mensen gemeen hebben is dat ze zich zelfverzekerd voelen!
Of althans, zo komen ze over!

Wanneer je je goed voelt straal je dit ook uit en gaan dingen over het algemeen gemakkelijker. 

Ik had laatst een belangrijke koopje vergadering, en noem het bijgeloof, ik heb een favoriete blouse, als ik die draag lijkt het alsof ik meer dingen voor elkaar krijg.
Zo ook die dag! En zie hier het resultaat: Een koopje blog! 

Ik ben het fenomeen eens gaan onderzoeken want het heeft natuurlijk helemaal niets met de blouse te maken! Het gaat om hoe ik me er in voel!

Als je je zeker voelt, dan straal je dit ook uit. En iemand die zelfvertrouwen uitstraalt daar wordt beter naar geluisterd dan iemand die onderuitgezakt in een hoekje zit.

Maar hoe kan je dit nu in je voordeel gebruiken?! En wat kan jij doen om je zelfvertrouwen te vergroten. Ik geef je hier mijn 4 beste tips.

1. Glimlach!
Ben je nerveus, of voel je je ongemakkelijk? Glimlach! Glimlachen maar hormonen aan je die je kalmeren. Daarnaast zal de persoon die tegenover je zit misschien ook nerveus zijn, door te glimlachen doorbreek je de spanning en beïnvloed je de sfeer positief!

2. Comfortabele kleding.
Lijk je net als ik op Bambi het hertje wanneer je hakken draagt?
Dan is het niet verstandig om dit aan te doen naar een belangrijke meeting. Dit maakt je namelijk enorm onzeker!
Evenals een string die steeds door je bilnaad schuurt. Niet doen! 
Zorg voor comfortabele kleding. Hiermee adviseer ik je niet om in je joggingbroek te gaan maar om een goede afweging te maken tussen stijl en comfort. 
De comfortabele jeans legging is hier een mooi voorbeeld van! Of ons hoge taille vormgevend broekje onder een jurk. Deze hacks zorgen ervoor dat jij je comfortabel en mooi voelt. 

3. Lichaamstaal
Je communiceert voor 90% door je lichaamstaal. Slechts 10% van je communicatie bestaat uit woorden. Bizar he?!
Hoe zit of sta jij over het algemeen?
Zit je rechtop, met een rechte rug en open schouders, dan maak je een hele andere indruk dan wanneer je met ingezakte schouders tegenover iemand zit. 
Ik heb van nature niet zo’n mooie houding, voornamelijk omdat ik de hele dag achter mijn computer zit.
Ik gebruik dus een kleine hack; de BodyWellness™ Houding Corrector zorgt ervoor dat ik mooi rechtop zit. (Sttt! niet verder vertellen hoor!)  

4. Zorg dat je er verzorgd uitziet.
Je haar geföhnd of omhoog met de messy rose bun en een beetje make-up maken een wereld van verschil in hoe je je voelt. Door net even wat meer tijd te besteden aan je uiterlijk beïnvloed jij je kans op succes. Het zal mensen opvallen dat je er fris en fruitig uitziet, en hier zullen ze op reageren!

Kortom, jij kan je eigen succes beïnvloeden! Heb jij meer hacks om succes naar je toe te trekken? Laat het me weten!