Winkelmand
DE LEUKSTE KOOPJES TEGEN DE BESTE PRIJZEN

Over Ons

Koopje.com is begonnen in 2017 en uitgegroeid tot een verrassende keuze aan o.a. consumenten- en lifestyleproducten. De kracht van onze koopjes ligt in de lage prijzen en verrassend leuke en unieke producten. Iets wat je op Bol.com tegenkomt staat bijvoorbeeld niet op Koopje.com En als het bij ons erop staat dan is het goedkoper omdat we een grote partij hebben ingekocht waarmee we individuele klanten gelukkig kunnen maken. Veel voor weinig. Het kan ook zo zijn dat kleding en artikelen niet van het laatste seizoen zijn. Maar soms ook juist heel recent omdat een bedrijf zijn huidige inventaris aan ons verkoopt. Hierdoor is de prijs soms wel tot 90% gedaald. Bestelde producten hebben 2 jaar fabrieksgarantie en 14 dagen niet goed, geld terug garantie. En je ontvangt altijd snel een track en trace, beloofd!

Koopje™ is ons geregistreerde merknaam in de Benelux. ‘Koopje’ daarentegen is onze officieel gedeponeerde handelsnaam bij de KvK. Afgelopen jaren hebben we problemen ondervonden met diverse ‘soortgelijke’ koopje(s) sites welke onterecht onze handelsnaam/merknaam misbruiken. Let hiervoor op! Het logo en merknaam kan/mag enkel en alleen op Koopje.com & Koopje.co gebruikt worden. Alle andere varianten zijn hoogstwaarschijnlijk malafide.

Nog geen Track & Trace code ontvangen na 2 dagen? En zit deze ook niet in de SPAM box? Neem dan even contact op met de chatbox en wij zullen zo snel mogelijk de code voor u gaan achterhalen (zorg wel dat u het factuurnummer bij de hand hebt). De geschatte bezorgtijd staat altijd bij de product omschrijving. Maar de track en trace ontvangt u meestal binnen 48 uur.

Als de pakket bezorger aangeeft dat het is afgegeven is het in de meeste gevallen ‘afgegeven bij de buren’. Soms worden pakketten ook wel eens bij de achterdeur gelegd. Soms wil het helpen om direct naar de bezorgdienst te bellen. Deze verbinden u dikwijls gelijk door naar de postbezorger zelf of deze belt u zelf terug. Een eerste reactie kan zijn dat PostNL u gelijk naar de webwinkel terugstuurt. Maar vraag duidelijk of het mogelijk is om de bezorger te contacteren. Natuurlijk gaan wij op onderzoek voor u uit als het pakketje kwijt is geraakt.