DE LEUKSTE KOOPJES TEGEN DE BESTE PRIJZEN

4 Tips om tijd te besparen in het huishouden.

Het huishouden is, vind ik, het meest ondankbare werk dat er is. Vandaag is alles schoon en morgen banjert er een kind met moddervoeten naar binnen en het lijkt alsof er weken niets gebeurt is. 

Omdat je je tijd maar 1 keer kan besteden en ik mijn tijd het liefst met mijn familie en vrienden besteed deel ik hier mijn top 4 tijdbesparende tips met je. 

Elektrisch dweilen met de SweepIt Pro™.

Op het moment dat je vloer schoon is, lijkt je huis schoon. Daarom staat een schone vloer altijd hoog op mijn lijstje. 
Mijn kinderen spelen ook graag op de vloer, dus nog een reden om te zorgen dat deze schoon blijft. 
De SweepIt Pro™ is een echte tijd bespaar machine. Deze elektrisch dweil zorgt ervoor dat mijn vloer snel en moeiteloos schoon is. Geen gesleep met emmers en ook geen kabel, want de SweepIt Pro™ heeft een accu. Ideaal!


Eten koken kost tijd! Veel tijd!
Gezonde voeding zorgt voor een gezond lijf. Maar jeetje zeg, wat een tijd kost het bereiden van een verse maaltijd! Vooral het snijden van groentes is een tijdrovend klusje. de 12 in 1 Magische snijder is een echte time-safer voor mij. Mijn kinderen zijn dol op macaroni en spaghetti, en met de 12 in 1 Magische snijder zijn mijn paprika’s, wortels, uien en prei in no time gesneden. 
Ondertussen laat ik de pasta gaar worden in de Pasta Xpress  en voila! In minder dan 20 minuten staat er een verse pastamaaltijd op tafel!
Wat over blijft bewaar ik onze ZipLock – lekvrije bewaar zakjes en ik hoef het eten morgen alleen nog maar op te warmen! 

Pluisjes op je kleding…
Ik draag veel zwart én we hebben een hond… Je raad het al, overal zitten haren en pluizen op. Hoe vaak heb jij met een plakstrip alle pluizen van je kleding staan halen?
Ik echt heel erg vaak. Zonde van mijn tijd! 
Nu maak ik gebruik van de Magische Hair Catcher. Je gooit er één (of twee) in de wasmachine en alle pluizen komen in de Magische Hair Catcher terecht. 

Douchen kost teveel tijd!
Ken je dat? ‘s morgens voor je de kinderen naar school brengt en vervolgens je naar het werk gaat sta je onder de douche. 
Je wilt niet met nat haar de deur uit en je wilt het stijlen, daarvoor moet je haar droog zijn. Dus ga je met een föhn aan de slag. Resultaat: Je bent een half uur van je dag kwijt en je loopt alsnog de hele dag met statisch pluis haar.  
Niet meer doen!
Met de Sneldrogende Haarhanddoek bespaar je enorm veel tijd. 
Wikkel hem in je haar en je haar is in no-time droog en klaar om gestyled te worden! 
 

Dit zijn mijn vier beste tijdbesparende tips. Heb jij ook tips om tijd te besparen? 
Laat het me weten!