DE LEUKSTE KOOPJES TEGEN DE BESTE PRIJZEN

Verzend- en retourbeleid

VERZENDING OVEREENKOMST

De verzendafdeling kan niet naar postbussen verzenden. De koper is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste adres. Zorg ervoor dat uw adres correct is voordat u uw bestelling afrondt. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor goederen die op het verkeerde adres zijn afgeleverd.

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als je bent goedgekeurd, wordt je terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op je oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Als je nog geen terugbetaling hebt ontvangen, controleer dan eerst je bankrekening opnieuw.

Neem dan contact op met uw creditcardmaatschappij of bank, het kan even duren voordat uw terugbetaling officieel wordt bijgeschreven. Er is vaak enige verwerkingstijd voordat een terugbetaling wordt geboekt.

Als u dit heeft gedaan en u uw terugbetaling nog steeds niet heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via de klantenservice.

Retouren

Zorg ervoor dat u eerst contact opneemt met onze klantenservice om uw benodigde RMA-nummer en retouradres te ontvangen. Zonder RMA-nummer kunnen we uw geretourneerde artikel niet in behandeling nemen.

Alleen artikelen die onbeschadigd zijn, kunnen binnen 30 dagen na levering naar ons worden teruggestuurd.

U bent verantwoordelijk voor het betalen van uw eigen verzendkosten voor het retourneren van uw artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u uw geld terugkrijgt.

Afhankelijk van waar je woont, kan de tijd die het duurt voordat je omgeruilde product bij je is, variëren.

Als u een artikel (of artikelen) naar ons terugstuurt, kunt u overwegen een traceerbare verzendservice te gebruiken of een verzendverzekering af te sluiten, aangezien we niet kunnen garanderen dat we uw geretourneerde artikel zullen ontvangen.

TERUGSTUURBELEID

We bieden een retourbeleid van 30 dagen. Neem contact met ons op voor retour verzoeken.

Als er 30 dagen zijn verstreken sinds u uw aankoop hebt ontvangen, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

 

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin alleen gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing)

Elk artikel dat meer dan 30 dagen na levering wordt geretourneerd

Verkoopartikelen (indien van toepassing)

Speciale verkoop bundels kunnen niet gedeeltelijk worden terugbetaald. Als een terugbetaling wordt gevraagd volgens ons 30-dagen geld-terug-garantiebeleid voor een speciale verkoopbundel, moeten alle artikelen in de bundel worden geretourneerd voor een volledige terugbetaling.

Klik hier om het “MODELFORMULIER VOOR HERROEPING” te downloaden.